PIENVENESATAMAT / VIERASVENESATAMAT
LAITURITYÖT JA LAITUREIDEN KORJAUS:

Me huolehdimme siitä, että pienvenesataman ankkuroinnit ja poijut ovat asianmukaisessa kunnossa. Palvelumme kattaa myös laitureiden rakennus- ja korjaustyöt.
Tarkistamme ja huollamme laiturit tehokkaasti, luotettavasti ja edullisesti.

VENESATAMAT JA LAITURIT, YLEISTÄ:

Kovat talvet, myrskyt, jää, ikääntyminen – kaikki nämä koettelevat laitureita Suomessa. Vakavimpia riskitilanteita aiheuttavat kuluneet ankkurointikettingit. Niiden pettäesssä ovat vaarassa sekä itse laituri että siihen kiinnitetyt veneet.

Laiturityöt on yksi erikoisalamme. Teemme vuosittain Marinetek Oy:n, A-laitureiden sekä suorien yhteydenottojen kautta kymmeniä laitureiden korjaustöitä.

Hoidamme pienvenesatamien sukellustyöt mm. Naantalin kaupungille sekä Maskun kunnalle. Jos laiturien / poijujen kunto mietityttää, ota meihin yhteyttä:

Timo (soitot ensisijaisesti): 040 - 591 3559

tai Pertti:  044 - 093 9339

HUOM! Katso myös mökkilaiturien tarkastus- ja korjaustyöt.

TAPAMME TOIMIA:

Kaikki sukellutyöt ovat luvanvaraista toimintaa. Kaikilla sukeltajillamme on lakisääteinen kevyt- tai ammattisukeltajan pätevyys (pääsukeltajallamme myös panostajan paperit) sekä näiden lisäksi mm. tulityökortti ja työturvallisuuskortti.

Miehityksemme on normaalisti vain huollon ja tarkastuksen tekevä sukeltaja ja hänen pinnalla työskentelevä avustajansa. Yhdessä kilpailukykyisen hinnoittelumme kanssa tämä pitää tilaajan kulut kurissa.

Omistamme itse kaiken tarvittavan kaluston, mukaan lukien tarvittaessa työhön erinomaisesti sopivan riittävän suuren ja nopean veneen. Tilaajalle suuria kustannuksia aiheuttavia työlautta/hinaaja -ratkaisuja ei yleensä tarvita.

Toimimme varauslistamme mukaisessa järjestyksessä. Jos asiallasi on kiire, pyri ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman hyvissä ajoin. 

ASIAKASPALAUTTEEMME JA REFERENSSIMME:

Asiakkailtamme saamamme palaute on ollut kauttaaltaan kiittävää. Arvostamme sitä, sillä asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tyytyväinen asiakas on onnistumisemme mittari.

Palautteet

Referenssit

Valokuvia

TULOSTUSVERSIO:

Täältä saat halutessasi pdf-version, josta mm. kuvat on jätetty pois. Tiedoston oikean ylänurkan painikkeista voit valita esim. talletuksen tai tulostuksen.


LAITURIPALVELUT/ LAITURIHUOLTO:

1. TARKASTUSSUKELLUS JA RAPORTTI

Sukeltaja tarkistaa kettingit, niiden kiinnitykset, ponttonien kunnon, ankkurointipainojen sijainnin ja asennon, venepoijut yms.  

Tarkastussukellusten jälkeen teemme pyydettäessä kaikesta - erityisesti ongelmakohdista - raportin, joka on tilaajan tarpeen mukaan yleisluontoinen tai hyvinkin kattava. Se sisältää esim. sanallisen osuuden, tietokonepiirustuksia, valokuvia, taulukoita ym.

Raportti antaa kokonaistilanteesta tarkan ja monipuolisen kuvan, joten jatkossa mahdollisiin korjaustöihin on huomattavasti helpompi ryhtyä. Lisäksi tilaajalle jää selkeä yleiskuva laitureiden, ankkurointien yms. kunnosta.

Pyydettäessä voimme lähettää pdf-muotoiset esimerkit aiemmin tekemistämme tarkastusraporteista.

2. KETTINKIEN VAIHTO

Kettinkien kestoikä vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta keskimäärin ne olisi syytä tarkistuttaa 5-8 vuoden välein. Laituriin kohdistuvat aallot kuluttavat kettinkejä erittäin paljon.

Vaihdamme kuluneet laituri- ja poijukettingit, sakkelit ja jouset uusiin tarkistaen luonnollisesti oikean pituuden ja kireyden.

Kettingit ym. tarvittavan tuomme tarvittaessa itse paikalle.


3. ANKKUROINTIPAIN
OT

Luonnonvoimat saattavat siirtää betonipainoja tai painot ovat jo asennusvaiheessa saattaneet laskeutua väärään paikkaan tai väärin päin.

Siirrämme ja tarvittaessa käännämme painot kohdalleen käyttäen nostosäkkejä. Toisin sanoen mitään kalliita työlautta/hinaaja -ratkaisuja ei tarvita.

 

Mikäli ankkurointipainot ovat merenpohjasta liiaksi kohollaan vaarantaen mm. veneiden pohjat, upotamme ne syvemmälle.

4. VENEPOIJUT

Mikäli poijut painoineen ovat väärässä paikassa, siirämme ne kohdalleen. Luonnollisesti vaihdamme kettingit – tai koko poijut – tarvittaessa uusiin. 

5. MUUT PALVELUT

Sukeltajallamme on panostajan paperit eli pystymme hoitamaan vedenalaiset räjäytys- ja louhintatyöt, esim. irtokivien räjäytykset sekä karikkojen ja laituripaikan louhintatyöt.

Tarkistamme, ettei pohjassa ole pinnalle näkymättömiä tolppia tms. veneiden pohjia vaarantavaa.

Luonnollisesti asiakkaillenne saattaa tulla tarvetta sukelluspalveluille. Palvelemme mielellämme myös heitä.

YHTEYDENOTOT:

Soittele tai lähetä sähköpostia. Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten voisimme parhaiten auttaa sinua.

Ensisijaisesti pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sukeltajaamme:
Timo Lahti
040 – 591 3559

timo.lahti@sukellusbryggman.fi

Mikäli Timo ei ole tavoitettavissa, ole hyvä ja ota yhteyttä:
Pertti Lahti
044 - 093 9339
pertti.lahti@sukellusbryggman.fi