Asiakaspalautteet


Vuoden 2012 huhtikuussa aloimme keräämään asiakkailta saatua palautetta tekemistämme töistä. Tälle sivulle kirjaamme näitä palautteita aina kun niitä lisää saamme - muuttamatta alkuperäisiä tekstejä mitenkään. Korkeintaan saatamme korjata mahdollisia kirjoitusvirheitä.

Mikäli työn tilaajilla on aikaa vaikka alla olevan tekstilaatikon tai sähköpostin kautta antaa työstämme aivan haluamanlaisensa lausunto – lyhyt tai pitkä, positiivinen tai negatiivinen -
otamme sen kiitollisuudella vastaan. Myös palaute aiempien vuosien töistä on erittäin tervetullutta.

***

Asiakaspalaute merikaapelin korjaustöistä 23.2.2018:

Yks kaks kol... en edes muista montako kertaa olemme saaneet avun lyhyellä
varoitusajalla Sukellus Bryggmannilta kovia kokeneen Isokarin 20 kV merikaapelin
korjaustöissä.

Ulkomeren haastavista olosuhteista huolimatta sukellustyö on sujunut
turvallisesti ja ammattitaidolla, vaikka viankorjauksissa ollut useita yllättäviä
tilanteita, mainittakoon mm. kaapeli jumissa pohjassa olevaan kiveen hirttäytyneenä
yli 20 m syvyydessä... tuostakin tilanteesta huolimatta kaapeli on onnistuttu
nostamaan alukselle korjausta varten ja sähköt saatu palautettua asiakkaille
nopeasti. Tästä suuret kiitokset!

Toukokuussa jälleen tavataan uuden kaapelin asennuksen merkeissä!

Jussi Päivärinta
Suunnittelija
Vakka-Suomen Voima Oy

***

Tuossa taannoin syksyisenä perjantaina ajelin taas Turusta kotiin päin ja viikonlopun kalareissu kiilui mielessä. Väylähaukia nostelee tahi ainakin pyytämään. Kääntelin auton nokan Pohjankurun satamaan Skurumarinen telakalle jossa vanha retroveneeni kellui. Tai niin luulin…… lähes 80 m päässä maista jossa veneeni oli komeassa aisapaikassa kellunut ei enää pilkistänyt kuin keulakaide ja pinnalla kelluva bensatankki.
 

Monenmoisissa liemissä on tämäkin harmaapantteri keitetty.. mutta ekan kerran men
vähän niin kuin jalattomaksi.. kun ehti miettiä miten ton saa ylös. Vene on kevyt mut kone simmonen 100kg kokkare. Itellä ei ol mitään kättäpidempää käytössä täällä kotikonnulla. Satamakippariin yhteydenotto ja hänkin lupasi autella löytämään jonkun tahon avuksi.
 

Löydettiin sitten ammattisukellusyritys Sukellus Bryggman, sähköposti niin kuin
tiedusteluksi kun oli nettisivut nähnyt ja asiasta vakuuttunut. Illalla tuli lohduttava paluuposti, perjantaina ehittäs nostaa sun venees ylös. Perjantaina eli viikko tilanteen bongauksesta sitten äijät tuli satamaan ja kaikesta näki ettei olt … ihan treenireissulla… ihan duuniin tultiin..
 

Sukeltaja vei nostosäkit veneen alle, ylämies avusti ja piti huolta sukeltajasta sekä laittoi ilmaa säkkeihin…. Vene alkoi olemaan lähellä vaakatasoa, upoksissa tosin… sitten isommat säkit alle ja kohta jo purkki olikin laidat vedenpinnan päällä…. Sukeltajien palopumppu sisään ja minuutissa vene tyhjäksi. Muutaman tunnin proggis kokonaisuudessaan, olisko 3-4 h.                                                  

Vene trairelille, talliin ja pakkasin vielä muoveihin koneen… ettei kuivu… seuraavaks kun ehti ohjeiden mukainen elvytystoimi. Retrokone pärähti käymään melko nopeasti muutaman kevätjuhlaliikkeen jälkeen.
 

Ei ollut tuuria eikä tsäkää… oli Sukellus Brygmannin ammattimiehet. Arvostan korkealle tuonkaltaista toimintaa, kaikilla elämän aloilla, nämä heput tekivät hienon työn ja suosittelen heidän palvelujaan mikäli jollekulle tulee tilanne että vesi on ekan erän voittanut tai muuhun vedenalaiseen työhön.
Nostettu retrovene Finnsport 410 ja Johnsson 60
kuvia fasebookissa
 

Tauno Salonen
Raasepori

***

Asiakaspalaute Bergön räjäytys- ja louhintatyöstä 11.6.2014:

Tervehdys!
Kiitokset hyvin tehdystä työstä! Tällaista dokumentointia kun aina saisi,
ei paremmasta väliä.
Leppoisaa kesää ja hyvää Juhannusta,

terveisin,
Risto Koli

Finferries Oy

***

Asiakaspalaute EU-rahoitteisesta WESA-projektista 27.8.2013:

"Sukellus Bryggman oli nopea ja niillä oli varteenotettavat ideat miten ratkoa nostoon liittyvien pulmien kanssa. Tämä aaltoenergiahanke oli ensimmäinen maailmassa, missä irroitettiin ja nostettiin ainoastaan osa aaltovoimalasta. Olimme hyvin tyytyväisiä Sukellus Bryggmanin palveluihin.

Vi var mycket nöjda med hur företaget skötte uppdraget och hur de kom med kreativa och smarta lösningar på svåra problem. Vågkraftprojektet krävde helt nya lösningar och företaget gjorde sitt yttersta isvåra förhållanden. Vi kan varmt rekommendera dem."

Kasimir Antbrams / Ålands Teknikkluster / Project WESA

***

Laitoin tämän facebookiin.

Tilasin mökkimme kelluvan betonilaiturin kettinkien vaihtamiset sukellusliikkeestä. Hoidimme asian puhelimessa ja sähköpostilla. Kaikki tapahtui kuten oli sovittu. Sain äsken tarkan raportin työstä. Hinta-arviokin osui kohdalleen. Suosittelen lämpimästi.

http://www.sukellusbryggman.fi

22.10.2012 Terveisin Kalle, Karl-Magnus Spiik Oy

www.spiik.fi

***

Sukellus Bryggman osoitti sen mitä olimme huhuina kuulleet eli osaamisensa ja ammattitaitonsa...kiitos Iso-Tyyneksen betoniponttooni laiturimme kettinkien vaihtotyöstä sekä laituripainojen siirto/tarkastustyöstä. Kaikki sukeltaen ja ammattitaidolla. On iloa ja luottamusta taas pitkäksi aikaa kunnes taas tarviimme palveluksianne..kiitos!

6.5.2012 Paula ja Tapio Heikonen

***

KIITOS ! Sukellus Bryggman, ripeästä ja hyvin suoritetusta Klockstensstrandin kelluvan laiturin sukeltamistarkastuksesta, huollosta ja korjauksesta.

20.04.2012 Tom ja Johan Moberg

TACK ! Sukellus Bryggman, för snabb och väl utförd granskningsdykning samt service och reparation av flytande bryggan på Klockstensstrand.

20.04.2012 Tom och Johan Moberg

***

"Raportti oli helppolukuinen ja vedenpinnan alainen kokonaistilanne oli selkeästi esitetty. Varsinaiset vauriokohdat ovat yksityiskohtaisesti dokumentoituja havainnollisiin vauriokarttoihin ja -taulukoihin. Lukijalle muodostui hyvin selvä ja tarkka kuva vedenalaisesta tilanteesta, mikä helpotti huomattavasti vedenpinnan yläpuolisten rakenneosien tutkimussuunnittelua ja näytteenottoa."

Betonirakenteiden kuntotutkimusvastaava ja betoniteknologia-asiantuntija
DI Elina Paukku / Aaro Kohonen Oy

***

Voitte antaa palautetta allaolevalla lomakkeella.
(Mielellään ainakin yritys (ellei yksityishenkilö), nimi ja titteli)

Palaute tehdystä työstä: