LAITURITYÖT JA LAITUREIDEN KORJAUS:

Huollamme ja tarkistamme sekä kiinteät että kelluvat laiturit tehokkaasti, luotettavasti ja edullisesti. Alempana laituripalvelumme on luetteloitu tarkemmin.

LAITURIT, YLEISTÄ:

Kovat talvet, myrskyt, jää, ikääntyminen – kaikki nämä koettelevat laitureita Suomessa. Vakavimpia riskitilanteita aiheuttavat kuluneet ankkurointikettingit. Niiden pettäesssä ovat vaarassa sekä itse laituri että siihen kiinnitetyt veneet.

Jos laiturisi kunto mietityttää sinua, ota meihin yhteyttä. Teemme sekä kuntotarkastuksia että huolto- ja kunnostustöitä.

Timo (soitot ensisijaisesti): 040 - 591 3559

tai Pertti:  044 - 093 9339

Laiturityöt on yksi erikoisalamme. Teemme vuosittain Naantalin kaupungin, Maskun kunnan, Marinetek Oy:n, A-laitureiden sekä suorien yhteydenottojen kautta kymmeniä laitureiden korjaustöitä.

Myös pienvenesatamien laiturien ja poijujen tarkastus- ja korjaustyöt kuuluvat palveluihimme. Niistä löytyy paljon lisätietoa täältä.    

TAPAMME TOIMIA:

Kaikki sukellutyöt ovat luvanvaraista toimintaa. Kaikilla sukeltajillamme on lakisääteinen kevyt- tai ammattisukeltajan pätevyys sekä näiden lisäksi mm. tulityökortti sekä työturvallisuuskortti.

Jos meistä johtuvista syistä työmme laatu ei vastaa sovittua, korjaamme asian – ilmaiseksi.

Miehityksemme on normaalisti vain huollon ja tarkastuksen tekevä sukeltaja ja hänen pinnalla työskentelevä avustajansa. Yhdessä kilpailukykyisen hinnoittelumme kanssa tämä pitää tilaajan kulut kurissa.

Omistamme itse kaiken tarvittavan kaluston. Tilaajalle suuria kustannuksia aiheuttavia työlautta/hinaaja -ratkaisuja ei yleensä tarvita.

Toimimme varauslistamme mukaisessa järjestyksessä. Jos asiallasi on kiire, pyri ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman hyvissä ajoin.

KOTITALOUSVÄHENNYS:

Kannattaa myös muistaa, että laiturityöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennys

ASIAKASPALAUTTEEMME JA REFERENSSIMME:

Asiakkailtamme saamamme palaute on ollut kauttaaltaan kiittävää. Arvostamme sitä, sillä asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tyytyväinen asiakas on onnistumisemme mittari.

Palautteet

Referenssit

Valokuvia 

TULOSTUSVERSIO:

Täältä saat halutessasi pdf-version, josta mm. kuvat on jätetty pois. Tiedoston oikean ylänurkan painikkeista voit valita esim. talletuksen tai tulostuksen.


LAITURIPALVELUT/ LAITURIHUOLTO:

1. TARKASTUSSUKELLUS

Sukeltaja tarkistaa kettingit, niiden kiinnitykset, ankkurointipainojen sijainnin ja asennon, venepoijut yms. Jos kaikki on kunnossa arvioimme seuraavan tarkastuksen tarvittavan ajankohdan. Mikäli sukeltaja havaitsee korjattavaa, niin siitä ja jatkotoimenpiteistä sovitaan tilaajan kanssa.

2. KETTINKIEN VAIHTO

Kettinkien kestoikä vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta keskimäärin ne olisi syytä tarkistuttaa 5-8 vuoden välein. Laituriin kohdistuvat aallot kuluttavat kettinkejä erittäin paljon.

Vaihdamme kuluneet laituri- ja poijukettingit, sakkelit ja jouset uusiin tarkistaen luonnollisesti oikean pituuden ja kireyden.

Kettingit ym. tarvittavan tuomme tarvittaessa itse paikalle.

3. LAITURIN SUORISTAMINEN

Kettinkejä säätämällä suoristamme laiturin rannan suhteen. Tai – kuten asiakkaat joskus haluavat – vaihdamme sen alkuperäisestä poikkeavaan asentoon.

Toisinaan iäkäs ponttonilaituri saattaa vettyä, jolloin se kääntyy vinoon
vedenpintaan nähden. Suoristaminen onnistuu kehittämällämme yksinkertaisella,
siistillä ja edullisella ratkaisulla.

4. PORAUSTYÖT

Poraamme rantakiinnitykset ja tarvittaessa vedenalaiset ankkuroinnit suoraan pohjakallioon, mikäli ranta sen mahdollistaa. 

5. BETONIANKKURIT / ANKKUROINTIPAINOT

Luonnonvoimat saattavat siirtää betonipainoja jopa kymmeniä metrejä – ja samalla sitten siirtyy itse laituri. Toisaalta painot ovat jo asennusvaiheessa saattaneet laskeu tua väärään paikkaan tai väärin päin.
Siirrämme ja tarvittaessa käännämme painot kohdalleen ilman kalliita työlautta/hinaaja -ratkaisuja. Hoidamme työn nostosäkkejä käyttäen.

6. VENEPOIJUT

Mikäli poiju painoineen on väärässä paikassa, siirämme ne kohdalleen. Luonnollisesti vaihdamme kettingin – tai koko poijun – tarvittaessa uuteen.

7. RÄJÄYTYS- JA LOUHINTATYÖT

Sukeltajallamme on panostajan paperit eli pystymme hoitamaan vedenalaiset räjäytys- ja louhintatyöt, esim. irtokivien räjäytykset sekä karikkojen ja laituripaikan louhintatyöt.


8. KIINTEÄT LAITURIT

Huollamme ja korjaamme luonnollisesti myös kaikki kiinteät laiturit. Hoidamme kaikki vedenalaiset poraustyöt niin kallioon, puuhun kuin teräkseenkin. Myös polttoleikkaus- ja hitsaustyöt kuuluvat palveluihimme. Uskommekin voivamme auttaa teitä kaikissa vedenalaisissa ongelmissa.

YHTEYDENOTOT:

Soittele tai lähetä sähköpostia. Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, miten voisimme parhaiten auttaa sinua.

Ensisijaisesti pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sukeltajaamme:
Timo Lahti

040 – 591 3559
timo.lahti@sukellusbryggman.fi

Mikäli Timo ei ole tavoitettavissa, ole hyvä ja ota yhteyttä:
Pertti Lahti

044 - 093 9339
pertti.lahti@sukellusbryggman.fi